EXOSHIELD Szélvédő Fólia

Az ExoShield egy vékony, átlátszó fólia, melyet a szélvédőre helyeznek fel annak érdekében, hogy csökkentsék a kavicsok által okozott sérülések valószínűségét. Ez a vékony réteg védelmet nyújt az úton szétszórt kavicsok és egyéb apró törmelékek által okozott károsodások ellen, megkímélve ezzel autójának szélvédőjét.

Élvezze a vezetés nyugalmát és kényelmét, miközben biztos lehet benne, hogy autója védelme a legmagasabb szinten áll. Nem kell aggódnia a váratlan szélvédőcserék költségei miatt sem, hiszen az ExoShield rétege hatékonyan védi autóját, minimalizálva ezzel a javítási költségeket és az esetleges kellemetlenségeket.

Kavicsok elleni védelem

Nem lehet tudni, mikor és hol röppen fel egy kavics az útról. Az ExoShield rendkívül hatékonyan elnyeli az ütközéseket – akár hat százalékkal hatékonyabban, mint a hagyományos szélvédő – ezzel minimalizálva a sérülések kockázatát és az extra javítási költségeket.

Rendkívüli tartósság

Az ExoShield kivételes tartósságú nano-kerámia bevonata megóvja a fólia felületét a kopástól és az UV sugárzás káros hatásaitól. Ez a piac egyik legállhatatosabb szélvédő védőfólia megoldása.

Kivételes átlátszóság

Az ExoShield kiemelkedő optikai minőséget kínál, ami nem befolyásolja az átláthatóságot, a szenzorok működését és nem zavarja a Heads-Up kivetítő megjelenését sem.

Időt és pénzt takarít meg

Az idő pénz. Az ExoShield segítségével elkerülheti a biztosítási ügyintézés bonyodalmainak, az önrész terheknek, a jármű értékcsökkenésének és az ADAS vezetőtámogató rendszer esetleges hibáinak költségeit a szélvédő sérüléseinek megelőzésével.

Különleges garancia

Az ExoShield két év vagy 50.000 km (attól függően, hogy melyik előbb bekövetkezik) gyártási hibákra vonatkozó garanciával rendelkezik.

 

Kérjük, hogy vásárlás előtt gondosan tájékozódjon az Ön által kiválasztott termékkel és a telepítési / használati előírásokkal kapcsolatos hazai és vonatkozó nemzetközi / uniós szabályozásokról. Az ExoShield gyártója és forgalmazója nem vállal felelősséget a nem megfelelően használt termék vagy telepítés okozta károkért, veszteségekért, ideértve a közvetlen, közvetett vagy büntetésből eredő kártérítési igényeket vagy más harmadik fél által indított követeléseket sem. Magyarországi regisztrált járművek esetén az AF szám szükséges, amely jelenleg nem áll rendelkezésre.

Foglaljon időpontot most!