Ablakfóliázás Dombóváron

Az LLumar ablakfóliázás univerzális megoldást nyújt mindenki számára, aki az ingatlanjában található nyílászárók üvegezését biztonságosabbá, s az ingatlant komfortosabbá kívánja varázsolni. Az ablaküveg fóliázás a külső környezetből beáramló fényt csak minimálisan gátolja, azonban kiváló UV és hővédelmet biztosít. Legfőbb szempontok a LLumar fóliák mellett:

  • esztétikai érték növelése
  • fény és betekintésvédelem
  • szilánkvédelem
  • hővédelem
  • UV védelem

LLumar ablakfóliák

Az ablakfóliázás kapcsán kiemelt szerepet kap a biztonság, ugyanakkor az esztétika is fontos tényező. A LLumar fóliák segítségével mindkét igény tökéletesen kielégíthető, méghozzá teljesen személyre szabottan. A dekorációs üvegfóliák a LLumar kínálatában szinte bármilyen esztétikai összképre lehetőséget adnak, a legkülönfélébb kivágott mintáktól elkezdve, a matt, tejüveg, homokfúvott, vagy savmart hatású felületekig. Természetesen a LLumar ablakfóliák dombóvári megvalósításában cégünk a segítségre áll, így elérhetőek akár a kombinált fóliák is, amelyek egyszerre védenek és dekorációs szerepet is betöltenek. A LLumar fóliák minden esetben időtállóak, a tisztításuk gyerekjáték, s ez igaz a fóliák eltávolítására is. Ha felkeltettük az érdeklődését, s a LLumar dekorációs ablakfóliázást Dombóváron cégünk segítségével szeretné megvalósítani, keressen minket bizalommal!

Nem kérdéses, hogy napjainkban az energiatakarékosság óriási szerepet kap, s ez leginkább a megnövekedett rezsiköltségeknek köszönhető, továbbá a környezettudatos szemléletmód elterjedésének is. Éppen ezért a lakóingatlanok nagy részében már többrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókat találhatunk, amelyek a rezsiszámla csökkentése mellett a komfortérzetet is növelik. Ugyanakkor a tökéletes energiatakarékossághoz ennyi nem elegendő, mivel a nyílászárók üvegfelületei általában csak kismértékben rendelkeznek hővédő tulajdonságokkal. Erre azonban megoldást nyújtanak a LLumar hő és UV védő ablakfóliái, amelyek segítségével akár 30 százalékos megtakarítás is elérhető, függően a nyílászáró minőségétől. A LLumarhővédő ablakfóliák télen benntartják a meleget, míg nyáron nem engedik, hogy a nap sugarai felmelegítsék az ingatlan belső terét. Ez a téli hónapokban egyértelműen a fűtésköltségek csökkenése miatt kedvező, nyáron pedig az áramszámla miatt, ugyanis így csak jóval kisebb szükség van légkondicionáló berendezésekre. A LLumarEnerLogichővédő ablakfólia tehát minden körülmény között tökéletesen használható, legyen szó új tervezésű ingatlanokról, vagy épp ingatlankorszerűsítésről. Cégünk segítségével az LLumarEnerLogic ablakfóliázás Dombóváron is megvalósítható, így ha korszerűbbé kívánja varázsolni otthonát, használja ki a lehetőséget! A LLumarEnerLogic ablakfólia 2013-ban elnyerte az Év Technológiája díjat, bizonyítva ezzel azt, hogy kiválóan alkalmas az ingatlanok hőleadásának mérséklésére, illetve az energiaháztartás kiegyensúlyozására. Emellett fontos tudni, hogy az említet ablakfólia észrevehetetlenül minimális szinten gátolja a fény bejutását az ingatlanba, így a fényesség tekintetében a fóliák felhelyezése nem jár változásokkal. Amennyiben a LLumar ablakfóliázás dombóvári megvalósítása mellett döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az üveg az egyik legellenállóbb és legjobban használható anyag az építőiparban, s így nem is csoda, hogy nagy mennyiségben kerül felhasználásra. Itt elsősorban ne csak a hagyományos ablakokra gondoljunk, hanem minden olyan elemre, ami egy ingatlanon belül üvegből lehet, így a zuhanykabinokra, üvegfalakra stb. A gyártók alapvetően nagy gondot fordítanak arra, hogy az üvegfelületek minél biztonságosabbak legyenek, ugyanakkor egy üvegfelület biztonságának további növelése minden esetben nagy pozitívum.

A védelem nélküli üvegfelületek sok esetben megrepedhetnek és eltörhetnek, ami balesetvédelmi szempontból meglehetősen nagy kockázatokkal jár, főleg, ha a baleset elszenvedői kisgyermekek. Éppen ezért az üveghasználat egyre nagyobb terjedésével a hatóságok különféle biztonsági intézkedéseket vezettek be a közintézmények és nyilvános helyek esetén. Ezeknek a követelményeknek sok esetben túlzottan költséges megfelelni, azonban az ablakfóliázás kiváló lehetőséget jelenthet ilyen esetben is, mivel olcsó, de az igényeknek és követelményeknek tökéletesen megfelel. Nincs ez másként a LLumar biztonsági ablakfólia kapcsán sem, amely a 28/2007. SZMM rendeletnek is megfelel, továbbá MABISZ ajánlással is rendelkezik. A követelményeknek tehát az ablakfóliával is eleget tehetünk, ugyanakkor jóval kisebb költségek mellett és egyszerű kivitelezéssel.

Amennyiben tehát a biztonsági ablakfóliázás dombóvári megvalósítását tervezi, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, ugyanis szakképzett kollégáink a lehető legjobb alapanyagból, precízen és gondosan végzik el feladatukat. Többféle árnyalatú és vastagságú LLumar biztonsági fólia áll a rendelkezésére, így az igényeknek megfelelően nyújthat védelmet az irodaépületekben, üzlethelyiségekben, vagy épp lakóingatlanokban található üvegfelületek számára!

Anti-Graffiti ablakfóliázás már Dombóváron is! A nagy forgalmú utakon, sétálóutcákon, a különféle üzletek üvegfelületei nagy veszélynek vannak kitéve, így biztonsági szempontból nélkülözhetetlen, hogy azok statikailag szilárdak legyenek. Esetenként ugyanis előfordulhat, hogy ezek az üvegek a vandalizmus áldozataivá válnak, s így falfirkák, karcolások keletkeznek rajtuk, ami üvegfelületenként akár több tízezer, vagy százezer forintos kárt is jelenthet. Éppen a hasonló károsodások elhárítása érdekében a LLumar fóliagyártó létrehozta az Anti-Graffiti ablaküveg fóliákat, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a kirakatok és különféle üzletek üvegfelületei esetén. Az ablakfólia a beáradó fény mennyiségét csak minimális szinten gátolja, ami az emberi szem számára nem észrevehető, eközben azonban erős statikai védelmet nyújt. A fólia tisztítása egyszerű. A rákerülő szennyeződések, vagy maró hatású anyagok könnyedén eltávolíthatóak róla, s az ablak ismét eredeti fényében pompázik majd. Az Anti-Graffiti ablakfólia károsodása esetén a fólia cseréje egyszerűen megvalósítható, s ehhez nincs szükség az ablaküveg eltávolítására, ami mindenképp óriási pozitívum. Az Anti-Graffiti ablakfóliázás már Dombóváron is elérhető cégünk segítségével, így ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! Ha pedig további részletekre kíváncsi az Anti-Graffiti rongálásvédelmi rendszeréről, kérjük, hogy keresse fel a bemutató tematikus oldalt.

 
before-epuletafter-epulet

min. 99%-os UV védelem

A LLumar ablakfóliák segítségével az ablakok nem csupán kiváló szigetelőkké válnak, de esztétikailag is megújulhatnak. A dekorációs fóliáknak köszönhetően a nyílászárók üvegeire bármilyen minta, vagy épp textúra rákerülhet. A határt egyedül az emberi fantázia képes megszabni. A mintázatok mellett az üvegek áttetszővé, homokfúvottá, de tejüveggé is átváltoztathatóak. Adekorációs fóliázás dombóvári megvalósításához keressen minket bizalommal! Fény és betekintésvédelem A fénynek a számos pozitív hatása mellett, negatív hatásai is vannak, amelyek a hétköznapok során leginkább a különféle berendezési tárgyak és bútorok kapcsán figyelhetőek meg. A hosszantartó és erős napsugárzásnak köszönhetően a színek kifakulnak, az anyagok pedig károsodnak. Ugyanakkor a LLumar ablakfóliák segítségével megvalósítható a fényvédelem UV védelem, amely garantáltan hatékony megoldás a fenti problémák elkerülésére. Emellett a fóliák kiválóan teljesítenek a betekintés védelem kapcsán is. Keressen minket az ablakfólia dombóvári felhelyezéséhez! Szilánkvédelem A LLumar ablakfóliák nem csupán energiatakarékosak, de biztonságosak is. Az ablak esetleges eltörésekor ugyanis a fólia egyben tartja a szilánkokat, amelyek így csak jóval kisebb eséllyel okozhatnak sérülést. A szilánkvédelem leginkább a gyermekek és idős emberek kapcsán fontos, ugyanis ők a legveszélyeztetettebbek. Hővédelem Az energiatakarékosság manapság már alapkövetelmény, s nincs ez másként a LLumar ablakfóliák kapcsán sem, amelyek kiválóan teljesítenek a hővédelmi szempontokat tekintve. Az ablakfóliák a téli hónapokban akár több tíz százalékos megtakarítást is jelenthetnek, ugyanis a hőt hatékonyan tartják az ingatlanon belül. Ez igaz a nyári hónapokra is, amikor az ablaküvegeken csak minimális hő áramlik be a LLumar fóliáknak köszönhetően. UV védelem A LLumar ablaküveg fóliák egyik legfontosabb tulajdonsága a megfelelő UV védelem. Az UV sugarak ugyanis károsíthatják az ingatlanon belül elhelyezett berendezéseket, és ez alól nem képez kivételt az emberi bőr sem. Az UV védelem kiemelten fontos az utóbbi szempontból is, ugyanis a káros sugarak hosszú távon komoly bőrbetegségekhez vezethetnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a LLumar ablaküveg fóliázás dombóvári megvalósítása kapcsán, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal!