Ablakfóliázás | Épületüveg fóliázás Dombóváron

Az LLumar ablakfóliázás kiváló választás minden otthon- és ingatlantulajdonosnak, akik szeretnék biztonságossá és kényelmessé tenni otthonuk légkörét. Az ablakfóliázás egy univerzális megoldás, amely számos előnnyel jár az ingatlanok nyílászáróinak üvegezésében.

Az ablaküveg fóliázás előnye, hogy csak minimálisan csökkenti a külső környezetből beáramló fényt, így megőrizve a természetes világosság érzetét a helyiségben. Ugyanakkor az LLumar fóliák kiváló UV és hővédelmet biztosítanak. Ez a tulajdonság nemcsak a lakóterek komfortját növeli, hanem védi az ingatlanban található bútorokat és berendezéseket is a káros UV sugarak okozta elszíneződéstől és károsodástól.

Az ablakfóliázás tehát nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem a belső környezet minőségét is javítja. A hővédelem révén az ingatlan hűvösebb marad a forró napokon, csökkentve a klímaberendezések használatát és ezzel együtt az energiaköltségeket. Az UV védelem pedig hozzájárul az ingóságok hosszabb élettartamához.

Ezen túlmenően az ablakfóliázás kiváló megoldás lehet az adatvédelemre és a biztonságra is, mivel megnehezíti az épületen belüli tevékenységek kíváncsi szemlélődők számára való láthatóságát. Az LLumar ablakfóliázás tehát egy rendkívül sokoldalú megoldás, amely egyszerre gondoskodik a külső megjelenésről, a belső komfortról és az ingatlan hosszú távú védelméről. Legfőbb szempontok a LLumar fóliák mellett:

  • esztétikai érték növelése
  • fény és betekintésvédelem
  • szilánkvédelem
  • hővédelem
  • UV védelem

LLumar épületüveg fólia típusok

Nem kérdéses, hogy napjainkban az energiatakarékosság óriási szerepet kap, s ez leginkább a megnövekedett rezsiköltségeknek köszönhető, továbbá a környezettudatos szemléletmód elterjedésének is. Éppen ezért a lakóingatlanok nagy részében már többrétegű üvegezéssel ellátott nyílászárókat találhatunk, amelyek a rezsiszámla csökkentése mellett a komfortérzetet is növelik.

Ugyanakkor a tökéletes energiatakarékossághoz ennyi nem elegendő, mivel a nyílászárók üvegfelületei általában csak kismértékben rendelkeznek nyári hővédő tulajdonságokkal. Erre azonban megoldást nyújtanak a LLumar hő és UV védő ablakfóliái, amelyek segítségével akár 30 százalékos megtakarítás is elérhető, függően a nyílászáró minőségétől. A LLumar hővédő ablakfóliák nyáron nem engedik, hogy a nap sugarai felmelegítsék az ingatlan belső terét. Így jóval kisebb szükség van légkondicionáló berendezésekre. A hővédő ablakfóliák tehát minden körülmény között tökéletesen használhatóak, legyen szó új tervezésű ingatlanokról, vagy épp ingatlankorszerűsítésről. Cégünk segítségével az LLumar ablakfóliázás Dombóváron is megvalósítható, így ha korszerűbbé kívánja varázsolni otthonát, használja ki a lehetőséget!

Amennyiben a LLumar ablakfóliázás dombóvári megvalósítása mellett döntött, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az ablakfóliázásnak a biztonság és az esztétika mellett számos más előnye is kiemelkedik. Az LLumar fóliák kínálatában ezek az igények tökéletes egyensúlyban találhatók meg, teljesen személyreszabható megoldásokkal. A dekorációs üvegfóliák a LLumar repertoárjában szinte végtelen lehetőséget kínálnak az esztétikai összkép kialakításához. A különféle kivágott mintáktól a matt, tejüveg, homokfúvott, vagy savmart hatású felületekig széles skálán mozog a választék.

Cégünk a LLumar ablakfóliák dombóvári megvalósításában is kiváló segítséget nyújt. Az egyedi kombinációk alkalmazásával olyan fóliák is elérhetőek, amelyek nemcsak védelmi funkciót látnak el, hanem dekorációs szerepet is betöltenek, harmonizálva az adott helyiség stílusával.

Az LLumar fóliák időtállóak, és a tisztításuk rendkívül egyszerű, ezáltal hosszú távon megőrzik eredeti állapotukat. Ugyanígy könnyen eltávolíthatóak is, ha szükség van rá. Ha felkeltettük az érdeklődését a LLumar dekorációs ablakfóliázás iránt Dombóváron, bátran keressen minket. Szakértő csapatunk örömmel segít az Ön igényeinek megfelelő egyedi megoldás kiválasztásában és megvalósításában.

Az üveg az egyik legellenállóbb és legjobban használható anyag az építőiparban, s így nem is csoda, hogy nagy mennyiségben kerül felhasználásra. Itt elsősorban ne csak a hagyományos ablakokra gondoljunk, hanem minden olyan elemre, ami egy ingatlanon belül üvegből lehet, így a zuhanykabinokra, üvegfalakra stb. A gyártók alapvetően nagy gondot fordítanak arra, hogy az üvegfelületek minél biztonságosabbak legyenek, ugyanakkor egy üvegfelület biztonságának további növelése minden esetben nagy pozitívum.

A védelem nélküli üvegfelületek sok esetben megrepedhetnek és eltörhetnek, ami balesetvédelmi szempontból meglehetősen nagy kockázatokkal jár, főleg, ha a baleset elszenvedői kisgyermekek. Éppen ezért az üveghasználat egyre nagyobb terjedésével a hatóságok különféle biztonsági intézkedéseket vezettek be a közintézmények és nyilvános helyek esetén. Ezeknek a követelményeknek sok esetben túlzottan költséges megfelelni, azonban az ablakfóliázás kiváló lehetőséget jelenthet ilyen esetben is, mivel olcsó, de az igényeknek és követelményeknek tökéletesen megfelel. Nincs ez másként a LLumar biztonsági ablakfólia kapcsán sem, amely a 28/2007. SZMM rendeletnek is megfelel, továbbá MABISZ ajánlással is rendelkezik. A követelményeknek tehát az ablakfóliával is eleget tehetünk, ugyanakkor jóval kisebb költségek mellett és egyszerű kivitelezéssel.

Amennyiben tehát a biztonsági ablakfóliázás dombóvári megvalósítását tervezi, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot, ugyanis szakképzett kollégáink a lehető legjobb alapanyagból, precízen és gondosan végzik el feladatukat. Többféle árnyalatú és vastagságú LLumar biztonsági fólia áll a rendelkezésére, így az igényeknek megfelelően nyújthat védelmet az irodaépületekben, üzlethelyiségekben, vagy épp lakóingatlanokban található üvegfelületek számára!

Anti-Graffiti ablakfóliázás már Dombóváron is! A nagy forgalmú utakon, sétálóutcákon, a különféle üzletek üvegfelületei nagy veszélynek vannak kitéve, így biztonsági szempontból nélkülözhetetlen, hogy azok statikailag szilárdak legyenek.

Esetenként ugyanis előfordulhat, hogy ezek az üvegek a vandalizmus áldozataivá válnak, s így falfirkák, karcolások keletkeznek rajtuk, ami üvegfelületenként akár több tízezer, vagy százezer forintos kárt is jelenthet. Éppen a hasonló károsodások elhárítása érdekében a LLumar fóliagyártó létrehozta az Anti-Graffiti ablaküveg fóliákat, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a kirakatok és különféle üzletek üvegfelületei esetén. Az ablakfólia a beáradó fény mennyiségét csak minimális szinten gátolja, ami az emberi szem számára nem észrevehető, eközben azonban erős statikai védelmet nyújt. A fólia tisztítása egyszerű. A rákerülő szennyeződések, vagy maró hatású anyagok könnyedén eltávolíthatóak róla, s az ablak ismét eredeti fényében pompázik majd. Az Anti-Graffiti ablakfólia károsodása esetén a fólia cseréje egyszerűen megvalósítható, s ehhez nincs szükség az ablaküveg eltávolítására, ami mindenképp óriási pozitívum.

Az Anti-Graffiti ablakfóliázás már Dombóváron is elérhető cégünk segítségével, így ha felkeltettük az érdeklődését, kérjük, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal! 

Az ablaküveg fóliák előnyei

99%-os UV védelem

A LLumar ablakfóliák segítségével az ablakok nem csupán kiváló nyári hőszigetelőkké válnak, de esztétikailag is megújulhatnak. A dekorációs fóliáknak köszönhetően a nyílászárók üvegeire bármilyen minta, vagy épp textúra rákerülhet. A határt egyedül az emberi fantázia képes megszabni. A mintázatok mellett az üvegek áttetszővé, homokfúvottá, de tejüveggé is átváltoztathatóak.

A dekorációs fóliázás dombóvári megvalósításához keressen minket bizalommal! Fény és betekintésvédelem A fénynek a számos pozitív hatása mellett, negatív hatásai is vannak, amelyek a hétköznapok során leginkább a különféle berendezési tárgyak és bútorok kapcsán figyelhetőek meg. A hosszantartó és erős napsugárzásnak köszönhetően a színek kifakulnak, az anyagok pedig károsodnak. Ugyanakkor a LLumar ablakfóliák segítségével megvalósítható a fényvédelem UV védelem, amely garantáltan hatékony megoldás a fenti problémák elkerülésére. Emellett a fóliák kiválóan teljesítenek a betekintés védelem kapcsán is.

Keressen minket az ablakfólia dombóvári felhelyezéséhez! Szilánkvédelem A LLumar ablakfóliák nem csupán energiatakarékosak, de biztonságosak is. Az ablak esetleges eltörésekor ugyanis a fólia egyben tartja a szilánkokat, amelyek így csak jóval kisebb eséllyel okozhatnak sérülést. A szilánkvédelem leginkább a gyermekek és idős emberek kapcsán fontos, ugyanis ők a legveszélyeztetettebbek. Hővédelem Az energiatakarékosság manapság már alapkövetelmény, s nincs ez másként a LLumar ablakfóliák kapcsán sem, amelyek kiválóan teljesítenek a hővédelmi szempontokat tekintve. A nyári hónapokban az ablaküvegeken csak minimális hő áramlik be a LLumar hővédő fóliáknak köszönhetően.

A LLumar ablaküveg fóliák egyik legfontosabb tulajdonsága a megfelelő UV védelem. Az UV sugarak ugyanis károsíthatják az ingatlanon belül elhelyezett berendezéseket, és ez alól nem képez kivételt az emberi bőr sem. Az UV védelem kiemelten fontos az utóbbi szempontból is, ugyanis a káros sugarak hosszú távon komoly bőrbetegségekhez vezethetnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a LLumar ablaküveg fóliázás dombóvári megvalósítása kapcsán, kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal!

Foglaljon időpontot most!