Autófóliázás Dombóváron

Az autóüveg fóliázás egy meglehetősen sokrétű lehetőség, ugyanis az autófólia nem csak díszíti, de védi is az autó üvegét, no és természetesen a benne ülő utasokat is. A védelem elsősorban fizikai, ugyanakkor az autófóliák kapcsán beszélhetünk UV védelemről is, ami szintén fontos tényező. A fóliázott autó tehát nem csak szép, de biztonságosabb is lesz, így az esetleges balesetekkor csökkenhet a sérülés veszélye. Továbbá az autóüveg fóliázás autófeltöréskor is nagy segítséget nyújthat, ugyanis fizikailag jócskán megnehezíti az elkövető munkáját, így az nagyobb valószínűséggel áll el a szándékától. Az autóüveg fóliázás leggyakoribb céljai:

  • ablaksötétítés, betekintés védelem
  • fizikai védelem egy esetleges baleset során
  • UV védelem
  • túlzott felmelegedés elleni védelem
  • autófeltörés megakadályozása
  • az esztétika növelése

LLumar autóüveg fólia típusok

UV védelem

99%-os UV védelem

A nap által kibocsájtott káros UV sugarak nem csupán nyaraláskor okozhatnak kellemetlenséget, ugyanis ezeknek a sugaraknak a sofőrök is nap mint nap kivannak téve. Éppen ezért fontos az UV sugarak elleni védelem, ami vezetés közben a leghatékonyabban az autóüveg, szélvédőüveg fóliázás segítségével valósítható meg.

Az autóüveg fóliázás ugyanis a káros UV sugaraknak akár 99%-át is képes kiszűrni, így csökkentve a különféle bőrbetegségek kockázatát. Ezek a sugarak ugyanis idővel elöregítik a bőrt, de hosszú távon akár bőrrák kialakulásához is vezethetnek. Utazás közben nem csak a sofőr van kitéve a káros sugaraknak, hanem az utasok is. Az UV védelem kiemelt szerepet kell hogy kapjon a kisgyermekek és idős emberek esetén, akik nagyobb kockázatoknak vannak kitéve.

Foglaljon időpontot most!