Autófóliázás Dombóváron

Az autófóliázás egy meglehetősen sokrétű lehetőség, ugyanis az autófólia nem csak díszíti, de védi is az autó üvegét, no és természetesen a benne ülő utasokat is. A védelem elsősorban fizikai, ugyanakkor az autófóliák kapcsán beszélhetünk UV védelemről is, ami szintén fontos tényező. A fóliázott autó tehát nem csak szép, de biztonságosabb is lesz, így az esetleges balesetekkor csökkenhet a sérülés veszélye. Továbbá az autóüveg fóliázás autófeltöréskor is nagy segítséget nyújthat, ugyanis fizikailag jócskán megnehezíti az elkövető munkáját, így az nagyobb valószínűséggel áll el a szándékától. Az autóüveg fóliázás leggyakoribb céljai:

  • sötétítés, betekintés védelem
  • fizikai védelem egy esetleges baleset során
  • UV védelem
  • túlzott felmelegedés elleni védelem
  • autófeltörés megakadályozása
  • az esztétika növelése
szilagyi-folia-dombovar-autofoliazas-llumar-foliakkal

LLumar autófóliák

A LLumar Avantgarde széria az autófóliák csúcsát képviseli. Mind megjelenésben, mind minőségben. Ez nem egy hagyományos autófólia. Az Avantgarde széria autófólia gyártása nano-kerámia technológiás eljárással történik, így a fólia fémet egyáltalán nem tartalmaz. Ez legfőképp azért fontos, mert így a fólia a különböző kommunikációs berendezéseket egyáltalán nem zavarja.
A LLumar Avantgarde fóliák az UV sugárzás elleni védelemben is hatékonyak, így minimum 99%-ban megakadályozzák a káros sugarak bejutását az utastérbe, ami egyrészről a sofőrt és utasait védi, másrészről pedig az autóban található berendezéseket, anyagokat a kifakulástól, károsodástól. Mindemellett a fólia tökéletes komfortérzetet biztosít, ugyanis a forró nyári napokon lecsökkenti az utastér belső hőmérsékletét. Ez energiatakarékossági szempontból is fontos tényező, hiszen kevésbé kell a klímára hagyatkoznunk a normális utazási körülmények eléréséhez. Tegye autóját kényelmesebbé, válassza a minőséget, válassza a LLumar-t!

Manapság az emberek szinte mindenben az olcsó, de jó megoldásokat keresik, s nincs ez másként az autófóliázás kapcsán sem. Jól tudjuk ezt mi is, s éppen ezért kínáljuk megrendelőink számára az LLumar Esprit Series autófóliákat, amelyek az ár-érték arányt tekintve kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ez a fóliacsalád elsősorban azok számára ajánlott, akik dekorációs és betekintésvédelmi szempontok miatt szeretnék az autójukat fóliával ellátni. Természetesen a LLumar Esprit Series fóliák védelmet nyújtanak az UV sugarak ellen és kismértékben az utastér hőmérsékletét is csökkentik, azonban elsődleges céljuk, hogy esztétikusabbá tegyék az autót. Az autófólia Dombóváron is két sötétítési fokozatban érhető el, s természetesen minden követelménynek tökéletesen megfelel. Ezt bizonyítja az is, hogy a gyártó a LLumar Esprit Series autófóliákra 7 év garanciát vállal, így felhólyagosodástól, repedésektől az autótulajdonosoknak nem kell tartaniuk.

Amennyiben egy ár-érték arányban kiváló autófóliát szeretne látni az autója ablakaink, ajánljuk Önnek a LLumar Comfort Series autófólia dombóvári felhelyezését, ugyanis ezzel a lehetőséggel nem csak az esztétikát, de a betekintésvédelmet illetően is feljavíthatja autóját. A LLumar Comfort Series fóliák kifejezetten magas hővisszaverő képességgel rendelkeznek, s ugyanez igaz az élettartam esetén is. Mindez az autófóliába épített fém-festék kompozit rétegnek köszönhető, amely stabillá és ellenállóvá teszi az autófólia szerkezetét. Emellett fontos tudni, hogy a gyártási technológiának köszönhetően a fólia színtartóssága kiemelten nagy, így az évek múltán sem fakul ki, vagy roncsolódik bármilyen módon. Jó bizonyíték erre a gyártó által javasolt 10 éves garancia is. Válassza a LLumar Comfort Series autófóliák dombóvári felhelyezését, s így varázsolja autóját szebbé és biztonságosabbá!

Nem kérdéses, hogy vezetés közben a legfontosabb tényező a biztonság. A LLumar biztonsági autófóliák azonban nem csupán az UV védelem tekintetében nyújthatnak nagy biztonságot a sofőr és utasai számára, hanem az esetleges ütközésekkor és autófeltörésekkor is. A minőségi LLumar fóliák ugyanis hatékony védelmet nyújtanak a balesetek esetén, mivel ebben az esetben a széttört üveg szilánkjait a fólia egyben tartja, s így azok csak jóval kisebb eséllyel okozhatnak a bőr, vagy szem felületén sérüléseket. Emellett a biztonsági fóliának nagy szerep jut az esetleges autófeltörésekkor is, mivel a fóliázott autóüvegen az illetéktelen behatoló csak jóval nagyobb erőfeszítések árán képes betörni, ami meghosszabbítja az autófeltörés idejét, s így nagyobb az esélye annak is, hogy a behatoló eláll szándékától. Ugyanakkor a biztonsági fóliával ellátott üveg betörése jóval nagyobb zajjal is jár, így a tettenérés esélye is megnő.

 
beforeafter

min. 99%-os UV védelem

A nap által kibocsájtott káros UV sugarak nem csupán nyaraláskor okozhatnak kellemetlenséget, ugyanis ezeknek a sugaraknak a sofőrök is nap mint nap kivannak téve. Éppen ezért fontos az UV sugarak elleni védelem, ami vezetés közben a leghatékonyabban az autóüveg, szélvédőüveg fóliázás segítségével valósítható meg. Az autóüveg fóliázás ugyanis a káros UV sugaraknak akár 99%-át is képes kiszűrni, így csökkentve a különféle bőrbetegségek kockázatát. Ezek a sugarak ugyanis idővel elöregítik a bőrt, de hosszú távon akár bőrrák kialakulásához is vezethetnek. Utazás közben nem csak a sofőr van kitéve a káros sugaraknak, hanem az utasok is. Az UV védelem kiemelt szerepet kell hogy kapjon a kisgyermekek és idős emberek esetén, akik nagyobb kockázatoknak vannak kitéve.